Gsm Abonnement

Het kan lastig zijn een gsm abonnement te vinden dat bij u past. Er zijn veel verschillende opties waar u uit kunt kiezen. Wilt u bijvoorbeeld een gsm abonnement met telefoon of bent u alleen opzoek naar een gsm abonnement zonder telefoon? Hoeveel belminuten heeft u nodig en hoeveel datavolume? Welke provider heeft de beste deals en het snelste internet? Alle gsm abonnementen vergelijken kan een hele opgave zijn. Wilt u een goed overzicht krijgen over de verschillende gsm abonnementen dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij helpen u graag een goede beslissing te maken.

Welk gsm abonnement past bij mij?

Iedereen gebruikt een mobiele telefoon anders en daarom heeft niet iedereen de hetzelfde gsm abonnement nodig. Er zijn mensen die veel bellen en er zijn mensen die veel op het internet surfen en muziek streamen. Deze 2 personen hoeven niet hetzelfde gsm abonnement te hebben. Om een goed overzicht te maken hebben wij hebben de mobiele telefoongebruikers in 3 categorieën ingedeeld waar u zichzelf in kunt vinden:

1. De beller: u gebruikt uw telefoon voor praktische zaken zoals; bellen, chatten (WhatsApp), email lezen en om te surfen. Als u tot deze categorie behoord zou u genoeg moeten hebben aan 500 bel minuten, 1000 sms’en en 2 GB-data volume.

2. De chatter: u gebruikt uw telefoon vooral om te bellen, chatten (WhatsApp, Snapchat, Skype of FaceTime) of muziek/ video’s te streamen. Als u tot deze categorie behoord zou genoeg moeten hebben aan 500 bel minuten, 1000 sms’en en 5 GB-data volume.

3. De gamer: u gebruikt uw telefoon net zo vaak als van uw laptop, speelt vaak games of gebruikt uw telefoon voor uw werk. Als u tot deze categorie behoord zou u genoeg moeten hebben aan onbeperkt bellen & sms’en en 10 GB-data volume.

Heeft u zich kunnen vinden in een van de bovenstaande categorieën? Dan is het tijd om te beslissen welk gsm-provider het beste voor u is. Wij hebben een eenvoudig overzicht gemaakt met de verschillende operatoren in België. De operatoren in België bieden allen verschillende gsm abonnementen aan. Deze gsm abonnementen verschillen in aantal belminuten, sms’en en data volume. Deze internet abonnementen zitten meestal net iets anders in elkaar en verschillen daardoor in prijs. De bekendste operatoren in België zijn Proximus, Scarlet, Base, Mobile Vikings en Orange. Deze bedrijven hebben binnen België het beste bereik en het snelste internet. Bij veel van deze bedrijven kunt u profiteren van de bijkomende kortingen wanneer u online besteld via de website van de operator.

Mobiel internet

Mobiel internet is steeds belangrijker geworden bij het uitzoeken van een gsm abonnement. U kunt eenvoudig kiezen tussen 1 GB, 5 GB of 10 GB mobiel internet. Een gemiddeld gsm gebruiker gebruikt rond de 1.3 GB aan data per maand. Een internet pakket met 1.5 tot 2 GB aan mobiele data zou genoeg moeten zijn voor doorsnee gebruiker. In Vlaanderen wordt helaas op dit moment geen onbeperkt mobiel internet aangeboden. Scarlet en Proximus hebben wel aangegeven dat dit iets is dat ze in de toekomst willen aanbieden. Mobiel internet in België wordt steeds sneller. Mobiel internet wordt op dit moment in België meestal nog aangeboden op een 3G netwerk – dit gaat veranderen en er wordt hard gewerkt in heel Vlaanderen 4G netwerk aan te bieden. Mobiel internet in het buitenland is onlangs voordeliger geworden en u kunt nu in heel Europa roamen voor dezelfde prijs als in België. Daardoor is het wel belangrijk dat u een goed internet abonnement in België heeft, dan kunt u zorgeloos roamen binnen Europa!

Gsm abonnement vergelijken

Gsm abonnementen vergelijken roept altijd velen
Wat is het beste gsm abonnement en welke is het goedkoopste gsm abonnement? Welke operator heeft de best netwerk dekking? We hebben de meest gebruikte operatoren voor u onder elkaar gezet. We hebben deze operatoren op 4 punten vergeleken:

1. Bieden ze goedkope gsm abonnementen aan?
2. Is het mogelijk om het na 1 jaar op te zeggen?
3. Bieden ze snelle internet verbindingen aan?

Snelheid
Proximus✓✓
Scarlet
Orange
Mobile Vikings
Base

Deze Belgische providers bieden allemaal verschillende internet abonnementen aan. Gsm abonnement vergelijken in belgie kan veel tijd in beslag nemen. Vergelijk gsm abonnement eenvoudig met onze aanbevelingen. We hebben de beste en meest betrouwbare operatoren voor u onder elkaar gezet.


Het beste gsm abonnement

Gsm abonnement Proximus

Beste gsm abonnement BelgieHet beste gsm abonnement in 2020 is van Proximus. Proximus is een van de grootste telecom aanbieder in België en kan daardoor snel internet aanbieden voor een scherpe prijs. Proximus behoord net als Scarlet tot de Proximus group, waar Proximus gepositioneerd is als de provider van het duurder segment. Proximus is iets duurder als Scarlet, maar u krijgt daarvoor wel betere dekking, meer belminuten en meer datavolume. Proximus beschikt over een excellent netwerk waar het grootste deel van Vlaanderen is gedekt met een 4G netwerk. Proximus biedt 3 eenvoudige internet abonnementen aan: S, M en L. Deze 3 internet abonnementen zijn scherp geprijsd en u komt niet voor vervelende verassingen te staan. Vaak zijn telefoon deals vaag en onduidelijk, maar niet bij Proximus. U kunt eenvoudige via ‘myproximus’ bekijken hoeveel bel – of data volume u nog overheeft. Doordat ze 3 pakketten aanbieden kan iedereen een internet abonnement vinden die bij zich past.

Meer InformatieBestellen

Het goedkoopste gsm abonnement

Gsm abonnement Scarlet

goedkoopste gsm abonnement belgieScarlet behoord tot de Proximus group en is de operator van het goedkopere segment. Bent u opzoek naar een goedkoop internet abonnement dan bent u bij Scarlet op de juiste plek. Ze bieden net als bij Proximus 2 verschillende pakketten aan: Red en Hot. Deze 2 internet abonnementen zijn bijzonder laag geprijsd en u kunt zelf aangeven hoeveel extra data-volume u wilt hebben. Het voordeligste gsm abonnement van Scarlet is het Red abonnement. Dit bevat 150 min., 1000 sms’en en 0.5 GB of 1.5 GB aan data. De prijs verschilt tussen de 8 en 13 euro per maand. Scarlet maakt gebruik van hetzelfde netwerk als Proximus en kan daardoor in vrijwel heel Vlaanderen 4G netwerk leveren. U kunt eenvoudig extra data volume bijboeken mocht dat nodig zijn en u kunt roamen binnen de EU.

Meer InformatieBestellen